demo image
Spiral freezer

Spiral freezer

Zoekt u een vriezer welke u langdurig en vaak kunt gebruiken? Het is belangrijk dat u dan kiest voor een vriezer die daarvoor gemaakt is. Bij Unifreezing bent u hiervoor aan het juiste adres. Unifreezing heeft een breed assortiment aan vriezers en koelers, waaronder een spiral freezer. Een spiral freezer is bestemd voor langdurige productiebedrijven. De grootte en de capaciteit wordt dan ook op maat gemaakt. We leveren hierdoor u altijd de beste kwaliteit! U kunt er dus op vertrouwen dat u altijd de beste kwaliteit heeft, waar u lang plezier van heeft. Unifreezing is dé specialist op het gebied van koelers en vriezers, waardoor altijd de meest innovatie producten op de markt worden gezet door ons.

Spiral freezer van Unifreezing

De spiral freezer is een handig en slim concept, doordat het niet alleen aan alle hygiëne normen voldoet, maar ook aan de voedselveiligheidsnormen. Dit komt doordat er gebruik is gemaakt van roestvrijstaal. Daarnaast is het geheel naadloos omdat het gelast is. Wanneer u gebruikmaakt van een spiraalvriezer kunt u vertrouwen op de hoogste vorm van hygiëne op het gebied van eten en drinken. Dit kunnen wij u garanderen! Bij alle producten van Unifreezing kunt u rekenen op:

  • De meest innovatie ideeën en uitwerkingen;
  • Vele mogelijkheden voor vriezers en koelsystemen;
  • Altijd een uitstekende service;
  • Directe hulp door de ingebouwde modem;
  • Handige video’s op YouTube voor een impressie;

Over Unifreezing

Doordat Unifreezing ruim 20 jaar ervaring heeft, hebben ze ook enorm veel kennis opgedaan op het gebied van koelers en vriezers. Er wordt dus rekening gehouden met eventuele problemen die kunnen voordoen en daar wordt op ingespeeld bij het ontwikkelen van de producten. De spiral freezer is gemonteerd op een verstelbare voet. Dit betekent dat u geen betonbasis en/of vloerverwarming nodig heeft om de spiraalvriezer te gebruiken. Kortom: de installatietijd wordt beperkt, u bespaart veel geld én u kunt direct aan de slag met uw werk!

Wij helpen u verder!

Heeft u vragen over de spiral freezer of over een ander product? Wij helpen u graag verder en beantwoorden u vragen. Op deze manier komt u altijd tot het beste product!


2017 - Unifreezing BV / Textielstraat 22 / 7483 PB / Haaksbergen / Holland |
powered by Best4u Group B.V. | Sitemap