demo image
IQF tunnel freezer

IQF tunnel freezer

Wilt u grote hoeveelheden op een snelle manier invriezen? Het is begrijpelijk als u nog geen manier heeft gevonden waarop dit kan. Bijvoorbeeld als u kleine vruchten wilt invriezen kan het erg lastig zijn. De oplossing hiervoor is de IQF tunnel freezer van Unifreezing. Op deze manier heeft u een snelle manier waarop u uw gewenste etenswaren kunt invriezen. De tunnelvriezer bestaat uit twee delen: in het eerste deel worden de producten afgekoeld van + 15 ° C tot ongeveer 5 ° C. De verdamper van deze fase werkt bij een verdampingstemperatuur boven +/- 0 ° C. Het mag dan niet meer ontdooid worden.In de tweede fase van de tunnel werkt de diepvries met een verdampingstemperatuur van -40 ° C en vries het product tot -18 ° C.

IQF tunnel freezer bij Unifreezing

Het grootste voordeel van de IQF tunnel freezer ten opzichte van andere systemen, is de combinatie van twee in-line systemen. Dat zijn dus de twee fases die zojuist zijn benoemd. Deze systemen zorgen ervoor dat alles op een goede manier wordt uitgevoerd, zonder dat het weer gaat ontdooien. Zelfs de kleinste producten die u wilt invriezen, kunnen worden ingevroren in de IQF tunnel freezer. Er ontstaan dan geen klontjes, maar alles wordt individueel bevroren. Bij alle producten van Unifreezing kunt u rekenen op:

  • De meest innovatie ideeën en uitwerkingen;
  • Altijd een uitstekende service;
  • Directe hulp door de ingebouwde modem;
  • Vele mogelijkheden voor vriezers en koelsystemen;
  • Handige video’s op YouTube voor een impressie;

Unifreezing

Doordat we ruim 20 jaar ervaring hebben als productie- en ingenieursbedrijf in de voedingsmachines, weten we precies wat u nodig heeft. Daar houden we dan ook altijd rekening mee. Het is ons doel om altijd de beste kwaliteit te leveren in combinatie met een probleemloze productiviteit. Met onze IQF tunnel freezer wordt het mogelijk om zelfs de moeilijkste producten snel te bevriezen. Ook houden we rekening met de eisen voor hygiëne, economie en gebruiksvriendelijkheid. Dit geldt voor al onze producten.

Stel gerust uw vragen!

Heeft u interesse in de IQF tunnel freezer of heeft u nog een aantal vragen? Stel ze gerust: wij helpen u graag verder. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.


2017 - Unifreezing BV / Textielstraat 22 / 7483 PB / Haaksbergen / Holland |
powered by Best4u Group B.V. | Sitemap