demo image
Impingement freezer

Impingement freezer

Indien u op zoek bent naar een impingement freezer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij, Unifreezing, hebben namelijk een uitgebreid aanbod aan vriezers en koelers. In al onze producten vindt u de meest efficiënte en innovatieve aspecten, zodat u altijd het gewenste resultaat kunt behalen in uw situatie. De impingement freezer heeft een exclusief ontwerp van roestvrijstaal en is volledig naadloos gelast. Hiermee voldoet het dus aan de hoogste hygiënenormen. Het is tevens erg gemakkelijk te reinigen. Elke module bestaat uit een geïsoleerde roestvrijstalen behuizing, welke is voorzien van een sterke constructie. Onze impingement freezer heeft een uniek ontworpen luchtstroomsysteem en daardoor behoudt de vriezer voortdurend dezelfde luchttemperatuur en luchtsnelheid. Erg belangrijk dus voor de voedselproducten!

Impingement freezer van Unifreezing

Voor al onze producten houden wij altijd rekening met verschillende eisen voor bijvoorbeeld het koelen en vriezen van voedselwaren. Daarnaast gebruiken wij de Individual Quick Freezing Technology (IQF) voor al onze vriezers, om er zeker van te zijn dat uw bevroren producten altijd hun voedingswaarden, texturen en smaak behouden. U wilt tenslotte wel altijd een uitstekende kwaliteit! Door onze ruim 20 jaar ervaring als ingenieurs- en productiebedrijf in de voedingsmachines weten we precies wat u in uw situatie nodig heeft. Bij alle producten van Unifreezing kunt u rekenen op:

  • Handige video’s op YouTube voor een impressie;
  • De meest innovatie ideeën en uitwerkingen;
  • Altijd een uitstekende service;
  • Vele mogelijkheden voor vriezers en koelsystemen;
  • Directe hulp door de ingebouwde modem.

Over Unifreezing

Zoals u net heeft gelezen hebben wij enorm veel ervaring op het gebied van vriezen en koelen. Onze impingement freezer kan werken als kruisvriezer, voorkoeler, voorvriezer en na-vriezer. U kunt rekenen op de beste kwaliteit. Het systeem is daarnaast makkelijk te ontkoppelen, opnieuw te lokaliseren en opnieuw te verbinden.

Wij helpen u graag verder!

Indien u nog vragen heeft over een impingement freezer of een ander product, helpen wij u graag verder. Onze gespecialiseerde ingenieurs ontwerpen elke impingement freezer op basis van uw specifieke wensen en voedselvereisten. Wij zijn u graag van dienst!


2017 - Unifreezing BV / Textielstraat 22 / 7483 PB / Haaksbergen / Holland |
powered by Best4u Group B.V. | Sitemap