demo image
Direct Drive Spiral Cooler & Freezer

Direct Drive Spiral Cooler & Freezer

Bent u op zoek naar de nieuwste vriezers, koelsystemen en –accessoires? Bij Unifreezing bent u aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u namelijk de meest innovatieve en uitgebreide koelsystemen en vriezers. Een voorbeeld hiervan is de direct drive spiral cooler en freezer. Dit product hebben we in het voorjaar van 2015 gelanceerd en kunnen dan ook met trots zeggen dat we het eerste gepatenteerde metalen gordelspiraalsysteem hebben voor op de Europese markt. Het is een uniek geheel, welke u nergens anders vindt. Naast dit product vindt u bij ons nog vele andere mogelijkheden voor het koelen en vriezen.

Direct drive spiral cooler en freezer bij Unifreezing

De direct drive spiral cooler en freezer heeft een unieke aandrijving, welke is ontworpen met een aangedreven tandwiel aan de buitenkant van de riem. Het zorgt hierdoor voor een spiraalsysteem. Het direct drive systeem is perfect voor spiraalkoelers en spiraalvriezers. Het biedt namelijk nieuwe mogelijkheden. Indien u dit direct drive spiraalsysteem heeft, bent u klaar voor nieuwe ontwikkelingen in de toekomst en wordt het allemaal een stuk efficiënter. Bij Unifreezing kunt u altijd rekenen op:

  • De meest innovatie producten;
  • Altijd een uitstekende service;
  • Vele mogelijkheden voor vriezers en koelsystemen;
  • Handige video’s op YouTube voor een impressie;
  • Directe hulp door de ingebouwde modem;

Unifreezing

Unifreezing heeft veel producten op de markt gezet welke het vergemakkelijken om te vriezen en/of te koelen. U kunt rekenen op een verzameling van kennis en ervaring van de medewerkers van Unifreezing. Er wordt dan ook altijd gestreefd naar het beste resultaat. De direct drive spiral cooler en freezer heeft meerdere aspecten wat het tot een succes maakt. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: lage energiekosten, geen spanning nodig, slechts één riemaandrijving, gemakkelijk PLC programma en duurzaamheid.

Heeft u nog vragen?

Zijn er nog vragen over direct drive spiral cooler en freezer? Wij helpen u graag verder. Neem dus gerust contact met ons op! Onze gespecialiseerde ingenieurs ontwerpen elke direct drive volgens uw wensen. Doordat wij het op maat kunnen maken bieden wij u nog meer service. Daarnaast worden alle apparaten altijd ter plaatse getest. Daar kunt u op rekenen.


2017 - Unifreezing BV / Textielstraat 22 / 7483 PB / Haaksbergen / Holland |
powered by Best4u Group B.V. | Sitemap