demo image
Ambiant spiral cooler

Ambiant spiral cooler

Bent u op zoek naar de juiste manier waarop u grote hoeveelheden kunt koelen? Het is niet altijd even gemakkelijk om de oplossing hiervoor te vinden. Unifreezing heeft de oplossing voor u ontwikkeld: de ambiant spiral cooler. Als u intensief gebruik moet maken van een koeler, is het wel zo prettig als deze dat ook volhoudt. De ambiant spiral coolers zijn op de juiste manier gemaakt, zodat ze geschikt zijn voor intensief en langdurig gebruik. De grootte en de capaciteit zijn op maat gemaakt. Met deze koeler kunt u erop vertrouwen dat u altijd de beste kwaliteit heeft. Alleen de meest hoogwaardige componenten worden ingezet bij het maken van deze apparaten. Wij kunnen u een probleemloze productie garanderen!

Ambiant spiral cooler bij Unifreezing

De ambiant spiral cooler maakt het voor u mogelijk dat u grote hoeveelheden kunt verkoelen. Ook al gaat het om duizenden koekjes. Onze koeler is gemaakt van roestvrijstaal en alle naden zijn volledig dicht gelast. In combinatie met de open structuur voldoet de ambiant spiral cooler zo aan alle hygiëne eisen. De ambiant spiral cooler garandeert u de juiste verkoeling. Kortom: de beste en meest efficiënte verkoeler! Bij alle producten van Unifreezing kunt u rekenen op:

  • Altijd een uitstekende service;
  • De meest innovatie ideeën en uitwerkingen;
  • Vele mogelijkheden voor vriezers en koelsystemen;
  • Directe hulp door de ingebouwde modem;
  • Handige video’s op YouTube voor een impressie;

Unifreezing

Unifreezing heeft ruim 20 jaar ervaring, waardoor we u altijd het beste resultaat kunnen bieden. Daarnaast zijn alle machines zo ontworpen dat het u weinig installatietijd kost. De koeler is gemakkelijk te ontkoppelen, opnieuw te lokaliseren en opnieuw te verbinden. Tevens testen wij alle apparaten ter plekke om zo zeker te weten dat het goed geïnstalleerd is. Wilt u dat uw personeel meer informatie krijgt over het gebruiken van de koelers? Ook daar kunnen wij u bij helpen.

Stel uw vragen!

Heeft u interesse in de ambiant spiral cooler? U kunt ze te allen tijde aan ons stellen: wij zullen u verder helpen, zodat u tot het juiste product komt voor uw situatie. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.


2017 - Unifreezing BV / Textielstraat 22 / 7483 PB / Haaksbergen / Holland |
powered by Best4u Group B.V. | Sitemap